FOTO | Asta a fost achizitia de suflet a lui Dinu Patriciu! Cladirea este un monument istoric din statiunea luxoasa Baden Baden! Gazduieste un hotel de cinci stele!

Dinu Patriciu a fost un om de afaceri controversat, adulat de unii, detestat de altii, dar considerat de majoritate etalonul afaceristului de succes post-decembrist.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereMiliardarul nu a stat departe nici de un alt domeniu care atrage oamenii puternici si influenti. A intrat in politica si a fost unul dintre fondatorii PNL. A abandonat insa scena politica in 2003, hotarand sa se dedice exclusiv business-urilor sale.

Lovitura care l-a propulsat in fruntea topului celor mai bogati romani a fost vanzarea companiei Rompetrol unei entitati din Kazahstan, iar suma obtinuta de protagonistul nostru a fost de 2,7 miliarde de dolari.fara descriereCladirea hotelului Europaischer Hof este monument istoric

Una dintre afacerile de suflet ale protagonistului a fost insa cladirea istorica in care functioneaza hotelul Europaischer Hof din renumita statiune de lux Baden Baden din Germania.

Stabilimentul, o capodopera arhitectonica, dateaza din 1882 si este cotat la cinci stele, iar intreaga proprietate este considerata monument istoric.
fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate