FOTO! Au aparut tatuajele Colectiv! Tatuatorii vor realiza pentru victime desene pe corp, gratuite! In felul acesta urmele cumplitului incendiu pot fi acoperite

Un val de solidaritate fara precedent are loc in randul romanilor de la producerea accidentului teribil din clubul Colectiv.

Distribuie pe:

Autor:

Asa arata unul din tatuajele gandite pentru supravietuitorii de la ColectivZilele trecute, un grup de tatuatori a decis sa munceasca de dimineata pana seara si doneze banii stransi din activitatea lor rudelor victimelor de la Colectiv. Pentru a se asigura ca oferta lor este suficient de tentanta, ei au scazut pretul foarte mult si au incasat de la clientii lor sume frumoase pe care ulterior le-au donat cauzei.

Tatuatorii din Cluj promit insa sa nu se opreasca aici. Acestia si-au propus ca dupa externarea din spitale a tinerilor de la Colectiv si refacerea lor totala sa le ofere acestora posibilitatea sa-si acopere urmele ramase pe corp cu tatuaje realizate gratuit. Artistii s-au apucat sa conceapa modele de tataje pentru supravietuitori, acestea urmand sa fie personalizate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: