FOTO! Baiatul Irinei Loghin duce o viata de nabab! Ciprian a facut avere din imobiliare, iar acum colinda lumea si sta numai in hoteluri de lux!

Ciprian, fiul Irinei Loghin, care a facut avere din afacerile imobiliare, isi petrece vacantele doar in destinatii de lux.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereCiprian Loghin Cernea, fiul in varsta de 38 de ani al celebrei cantarete de muzica populara Irina Login, a facut bani buni din constructia de vile, in special in nordul Bucurestiului. “Eu am fost un pic mai rusinos, nu prea mi-a placut sa apar prin prisma mamei. Daca fac ceva prin puterile mele, da, dar asa prin prisma numelui, nu”, declara Ciprian in urma cu cativa ani. fara descriereSuccesul din afaceri se reflecta si in vacantele pe care si le permite, fiul Irinel Loghin bifand destinatii de top, vara si iarna, ca Marbella, Cannes, St. Moritz, unde se cazeaza la cele mai luxoase hoteluri. fara descrierePrietenii lui Ciprian spun ca locul sau preferat de distractie este plaja exclusivista Nikki Beach, unde o sampanie costa 20.000 de euro!fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate