FOTO! Basul si cu toba mare, bate vantu'n buzunare, chiar in plina Sarbatoare! Solistul de la Vita de Vie si-a cumparat cizme pentru el si nevasta de la cel mai ieftin magazin

Adi Despot, liderul trupei Vita de Vie, si-a refacut stocul de incaltari, atat pentru el cat si pentru sotia sa, de la un magazin cunoscut pentru cele mai mari reduceri din Capitala. Uite asa fac economie, chiar si vedetele: dand iama in "mocaciuni".

Autor: I.A.

Dupa ce s-a convins ca preturile din mall-urile bucurestene sunt mult prea piperate pentru buzunarele sale de artist, Adi Despot (37 de ani), liderul trupei Vita de Vie, si-a luat nevasta de-o "aripa" si impreuna au descins in cel mai ieftin magazin de incaltaminte si imbracaminte... sa-i zicem din Capitala, desi este situat in Otopeni. Acolo a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro, cantaretul alaturi de consoarta sa.

Au "survolat" rafturile cu cizme si ghete potrivite sezonului, au cautat printre cutiile aruncate si perechile puse claie peste gramada, au gasit au probabat si, intr-un final, incarcati cu produse ieftine, s-au asezat cumintei la rand, la casa. Si uite asa au reusit sa se innoiasca, de sarbatori, si el si sotia, cu o multime de perechi de incaltari, toate la pret de... una singura, daca ar fi achizitionat-o din mall.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies