FOTO | Batranetea, bat-o vina, nu iarta pe nimeni! Ramona Badescu a inceput sa-si arate cei 45 de ani pe care-i are! Fund lasat, burtica si piele zbarcita! Cine si-o imagina asa vreodata?

E vedeta la noi si la fel de mare renume are si peste hotare. E sexy de cand o stim, emana feminitate prin toti porii si de-a lungul vremii nenumarati barbati au ajuns sa fie victimele ei.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereE Ramona Badescu, olteanca noastra ajunsa mare starleta in Italia, bruneta a carei frumusete nativa a devenit legendara. Din pacate, in ciuda faimei si calitatilor ei, Ramona Badescu a inceput sa dea semne ca imbatraneste, formele sale de invidiat suportand modificari in ultimul timp. fara descriereBurtica vedetei este foarte vizibila si poate sa concureze cu cea a unei viitoare mamici incarcinata in luna a 3-aSi nu o spunem noi, ci vorbesc fotografiile de la sine, vedeta TV fiind surprinsa in cateva ipostaze nefavorabile, miercuri seara, la un eveniment monden unde a venit imbracata intr-o rochita mulata. fara descriereFesele... nu mai sunt ferme ca pe vremuri. S-au cam lasat si au nevoie de o tonifiere la salaPoate tocmai din cauza alegerii sale au fost atat de vizibile anumite parti ale corpului sau, respectiv posteriorul care pare lasat si da semne ca nu a mai fost lucrat la sala, la fel ca si zona abdomenului care iesea extreme de tare in evidenta, burtica prezentatoarei tv putand sa concureze fara probleme cu cea a unei viitoare mamici incarcinata in luna a 3-a. fara descrierePielea vedetei TV si-a pierdut din fermitatefara descriereLa toate acestea se adauga un alt detaliu soc, din pricina posetei pe care o purta pe brat pielea a format numeroase cute, lasand sa se observe ca nu mai are elasticitatea din trecut. Bine, acum, sinceri sa fim, trebuie sa recunoastem ca pentru cei 45 de ani ai sai inca arata foarte bine!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate