Foto | Blonda din Guvernul lui Ciolos e numita ministru la Finante! Anca Paliu Dragu este casatorita cu un "Iron Man"

Anca Paliu Dragu are 42 de ani si o cariera stralucita.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Anca Paliu Dragu este ministrul Finantelor propus de Dacian CiolosIn prezent, Anca Paliu Dragu este economist in cadrul Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene. Inainte de asta a lucrat 11 ani in cadrul Biroului de la Bucuresti al FMI.

Anca Paliu Dragu este un profesionist, pana la aceasta varsta lucrand pentru institutii financiare internationale. Blonda din Guvernul propus de Ciolos este realizata si  din punct de vedere personal. Este casatorita si este mama unui baietel. Sotul ei participa la competitii de tip "Iron Man"
Sotul Ancai Paliu Dragu, Marius Dragu este sportiv. El participa la competitii sportive de tip "Iron Man", care au ca probe: inot, alergare si ciclism.
Pe contul sau de socializare, sotul Ancai Paliu Dragu se lauda cu rezultatele sale sportive: "Sambata 5/09/2015, am reusit sa imi imbunatatesc cu 1h05' recordul personal pe distanta Full Ironman (3,8km inot+180km ciclism+42km alergare), terminand competitia Austria Triathlon Podersdorf in 10h39'"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate