FOTO! Bote a mutat petrecerea de ziua lui la Istanbul! O sa ramai cu gura cascata cand o sa vezi ce bea celebrul creator de moda care implineste azi 46 de ani!

Catalin Botezatu si-a serbat ziua de nastere inca de sambata trecuta cand a facut o petrecere de pomina, cu prietenii apropiati, desi abia azi implineste frumoasa varsta de 46 de ani! Celebrul creator de moda se afla la saptamana modei de la Istanbul alaturi de aceiasi prieteni cu care a petrecut sambata! Ei bine, iata cum continua petrecerea in Turcia!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereBote a facut sambata trecuta o petrecere de pominaPentru ca zilele acestea a trebuit sa fie prezent la saptamana modei de la Istanbul, Catalin Botezatu si-a serbat ziua de nastere sambata trecuta, la Bamboo, unde a facut o mega-petrecere!

fara descriereCatalin petrece acum la un ceai turcesc, la Istanbul, alaturi de prieteniZiua lui Bote este insa azi, cand implineste frumoasa varsta de 46 de ani, si isi petrece ziua la munca, insa este si intr-o companie foarte placuta, alaturi de cei dragi, printre care si buna sa prietena, Monica Vlad, nelipsita de langa Bote la orice eveniment important din viata creatorului de moda!  Dupa bairamul de sambata din Bucuresti, Catalin se drege acum cu un ceai turceasc!

fara descriereBote si prietenii se bucura de o priveliste minunata a orasului Istanbul

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate