FOTO! Cadoul emotionant din inchisoare al lui Mihai Stoica pentru fiica sa! A fost confectionat de "Meme" chiar la atelierul de tamplarie al penitenciarului! Vezi ce raspuns tulburator i-a dat Teodora in semn de multumire

Fiica fostului manager al Stelei a implinit pe 21 septembrie 20 de ani, prilej cu care a mers in vizita la tatal ei, la penitenciarul de la Rahova.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriere

Dupa cum se stie, inca din primavara, Meme lucreaza la atelierul de tamplarie al inchisorii, sperand astfel sa obtina o reducere a pedepsei de 3 ani si 6 luni, muncind cate 8 ore pe zi. Pentru ca nu a avut alte posibilitati, Stoica s-a gandit sa-i faca o surpriza fiicei, confectionandu-i in atelier o inima de lemn, pe care a scris "Happy B-day1 Love u, Sporty", gravand apoi o imagine cu un mesaj personal pentru Teodora.

fara descriere

Emotionata de gestul tatalui, tanara a scris dupa vizita pe care i-a facut-o la Rahova un mesaj impresionant: "M-a invatat sa vad mereu partea buna a lucrurilor si sa nu las ceea ce mi se intampla sa-mi rapeasca umanitatea. Esti cel mai bun om pe care il cunosc. Sunt cea mai fericita astazi, chiar daca nu te-am putut vedea decat putin, mult prea putin".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate