FOTO! Cand vine in tara, Daniela Silivas face de fiecare data un drum pe aleea statuilor din Deva. Acolo se afla chiar statuia ei!

Daniela Silivas este mandra, nevoie mare, de statuia pe care o are pe o alee speciala din Deva.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Stabilita de ani buni in Atlanta, Statele Unite ale Americii, Daniela Silivas, fosta mare gimnasta de talie mondiala, si-a facut un obicei din a reveni, din doi in doi ani, in tara, la Deva. De fiecare data cand vine acasa, Daniela merge pe aleea statuilor, acolo unde se afla busturile celor mai importante gimnaste ale Romaniei. Printre acestea, se regaseste, firesc, si bustul ei.

“Imi dau lacrimile cand merg pe aceasta alee. Sunt foarte emotionata. Sa ai o statuie a ta, ca semn de recunoastere pentru ceea ce ai facut in sport inseamna un lucru extrem de important. Bustul este unul reusit si le multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine”, a precizat Daniela Silivas.

Din pacate, exista si mari campioane care au fost uitate de initiatorii acestui proiect, precum Catalina Ponor, care numai la Jocurile Olimpice a cucerit trei medalii de aur, una de argint si una de bronz.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate