FOTO | Cat de frumoasa este fiica lui Marius Tuca: "Iata ce inseamna sa distilezi materia, sa potrivesti lumina, sa-ti asumi fragilitatea si sa te joci cu sublimul: Daria Ana!"

Marius Tuca, realizatorul unuia dintre cele mai cunoscute talk-showuri din Romania, este tare mandru de fiica sa, Daria.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereMarius Tuca a devenit celebru la inceputul anilor 2000, cand a realizat “Marius Tuca Show” la Antena 1, una dintre cele mai apreciate emisiuni de profil ale vremii. Jurnalistul a renuntat apoi la televiziune, ramanand doar in postura de director al Jurnalului National, dedicandu-se cresterii fiicei sale, Daria, eleva la Scoala Mark Twain din Bucuresti. fara descriereTuca este tare mandru de frumusetea fiicei sale, pe care a fotografiat-o in mai multe ipostaze. “Iata ce inseamna sa distilezi materia, sa potrivesti lumina, echilibrul ei si al frumusetii, sa-ti asumi fragilitatea si sa te joci cu sublimul: Daria Ana Tuca”, a comentat ziaristul despre fata sa.fara descrierefara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate