FOTO Cat de mult a imbatranit Cristian Topescu! Marele comentator a ajuns la 77 de ani si apare tot mai rar in public! Ultima data i-a lansat cartea lui Klaus Iohannis la Targul Gaudeamus!

Cel mai cunoscut comentator sportiv din Romania a ajuns la o varsta la care trebuie sa-si reevalueze cadenta aparitiilor in public.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereTopescu, in dreapta lui Klaus IohannisA comentat toate marile momente ale sportului romanesc, de la zecele Nadiei la Montreal pana la parcursul exceptional al nationalei de fotbal la Mondialul din America, din 1994. Zecile de mii de ore de transmisie directa, ca si tumultul arenelor au ramas acum in urma pentru Cristian Topescu, care pe 26 martie anul viitor va implini venerabila varsta de 78 de ani. fara descriereTot mai rar in aparitii publice si foarte atent cu sanatatea lui, Topescu a surprins ivindu-se, preocupat si obosit, langa presedintele Iohannis, la lansarea cartii "Pas cu pas", biografia presedintelui ales, din cadrul targului de carte Gaudeamus.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate