Foto| Cat de tare l-a speriat boala pe maestrul Arsinel! Si-a pregatit locul de veci la Bellu

Supararile si bolile l-au facut pe Alexandru Arsinel sa se gandeasca la ce e mai rau.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereAlexandru Arsinel a avut o perioada grea: anul trecut a suferit un transplant de rinichi, apoi a avut si niste probleme financiare, iar la inceputul acestei veri a aflat ca locuinta sa de vara de la mare a devenit tinta hotilor.fara descriereAcesta este locul de veci pe care Alexandru Arsinel si l-a pregatit la cimitirul Bellu

Dupa atatea probleme, probabil ca maestrul s-a gandit ca e mai bine sa fie prevazator, asa ca si-a pregatit cripta de la cimitirul Bellu. Maestrul nu numai ac si-a cumparat locul de veci, dar l-a si amenajat. Mormantul este acoperit cu marmura neagra, iar pe cruce este scris atat numele actorului, cat si cel al sotiei sale. De alfel, Arsinel nu a tinut secret unde se afla locul sau de veci, intr-un interviu acordat, lunile trecute, pentru Realitatea TV, el a declarat la nu moment dat: “Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii când n-o să mai fiu”.

Chiar daca maestrul si-a pregatit locul de veci, ne dorim ca Alexandru Arsinel sa ne bucure pe scena sau la televizor multi ani de acum inainte.


Prima declaratie a lui Alexandru Arsinel dupa operatia de transplant de rinichi! Viata actorului a fost in pericol in timpul interventei din cauza obezitatii!

Arsinel e fan 'Suleyman Magnificul': "Actorii joaca bine si decorurile sunt uimitoare. Kanal D a reusit sa castige multe trepte pe linia ascendenta a concurentei din tara"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate