FOTO! Ce fete frumoase are Rita Muresan! Obisnuite cu moda, Rebecca si Gloria promit deja ca vor frange multe inimi!

Rebecca (17 ani) si Gloria (14 ani), fetele Ritei Muresan, fosta castigatoare de Miss in anii '90, sunt cel putin la fel de frumoase ca mama lor. Rebecca pozeaza deja ca un fotomodel, desi acum sapte ani a suferit un teribil accident la mana dreapta.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereRita Muresan si-a obisnuit fetele cu podiumurile prezentarilor de moda inca de cand acestea erau mici. Poate si de aceea, Rebecca si Gloria pozeaza cu naturalete, drept dovada fiind fotografiile pe care fetele Ritei le-au postat pe un site de socializare. Cele doua par sa fie departe de necazurile care nu le-au ocolit in trecut.

In 2005, Rebecca si-a zdrobit mana dreapta sub un blat de marmura de 80 de kilograme, in timp ce incerca sa salveze un baietel, fiind nevoita sa suporte nu mai putin de sapte operatii pentru reconstructia falangelor. Ghinionul nu a ocolit-o nici pe mezina Gloria, care, anul trecut, a cazut dintr-un leagan si si-a fracturat soldul.fara descriereRebecca seamana incredibil cu mama eifara descriereDesi are doar 14 ani, Gloria stie deja sa pozeze artisticfara descriereRebecca este o adolescenta foarte fotogenicafara descriereRebecca, intr-o tinuta indrazneatafara descriereRebbeca este de o frumusete rapitoare

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate