FOTO! Ce viata de smecher duce la Paris fratele lui Adi de la Valcea! Arestat vara trecuta pentru clonare de carduri, Mugurel se distreaza acum la maximum cu fata lui, cantareata Roxana!

Mugurel Dobritoiu, fratele lui Adi de la Valcea, arestat la Paris in vara trecuta, a iesit din inchisoare si se bucura de viata alaturi de fiica sa, Roxana.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereMugurel, fratele mai mare al manelistului Adi de la Valcea, a fost arestat in vara lui 2013 la Paris, fiind retinut pentru clonare de carduri. La vremea respectiva, Adi de la Valcea a declarat ca nu stie nimic despre retinerea fratelui sau si ca nu discuta cu presa despre problemele de familie.fara descriere Intre timp, Mugurel a fost eliberat si a ramas la Paris, alaturi de fiica sa, Roxana, o cunoscuta cantareata de muzica de petrecere, la care tine ca la ochii din cap. Mugurel si Roxana au pozat fericiti in locuri celebre ale Parisului, dar si in luxoasa statiune St. Tropez, de pe Coasta de Azur, unde si-au petrecut vacanta de vara.fara descrierefara descrierefara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate