FOTO|Cine trece noaptea pe aceasta strada din Bucuresti risca sa se sperie zdravan daca se uita pe acoperisul uneia dintre casele de acolo!

Cine trece noaptea pe strada Episcop Radu din Bucuresti si se uita pe acoperisul unei anumite case risca sa traga o sperietura groaznica!

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePe acoperisul unei case vechi din Capitala, mai exact de pe strada Episcop Radu, exista statuia unui soldat in armura, realizata din metal, in marime naturala. Noaptea, detaliile nu pot fi observate prea bine, iar pe imobil pare ca sta un barbat gata de atac, cu mana ridicata! Cine nu stie ca acolo e o statuie risca sa traga o sperietura zdravana.
fara descriereIn realitate, casa a fost a maestrului Alexandru Dimitriu (1871-1955). Intre 1900 si1940 a proiectat si construit mai multe acoperisuri  metalice si cupole din Bucuresti. Lucrarile sale pot fi admirate si astazi la Ateneul Roman, Gara de Nord, Palatul Patriarhiei sau Primaria Sectorului 1. Pe acoperisul institutiei a fost pana in urma cu cativa ani o armura similara cu cea de pe acoperisul fostei case a maestrului Dimitriu.

sursa foto: bucharestdailyphoto.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate