FOTO! Considerat cel mai mare crai dintre actori, Ion Caramitru este casatorit de 38 de ani cu o colega de scena! Cat de sexy era Micaela pe vremea cand l-a imblanzit pe actualul director al Teatrului National!

In varsta de 72 de ani, Ion Caramitru este considerat actorul care a frant cele mai multe inimi de-a lungul unei cariere prodigioase pe scena teatrului si a filmului romanesc.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereCreditat cu o multime de cuceriri in randul actritelor cu care a impartit scena, Ion Caramitru (72 de ani), actualul director al Teatrului National din Bucuresti, s-a tinut intotdeauna departe de zvonurile care-l implicau in idile periculoase cu colegele. fara descriereDovada ca multe barfe s-au dovedit doar povesti o reprezinta si faptul ca actorul supranumit "Pino" este cat se poate de fericit alaturi de sotia lui, Micaela, cu care este casatorit din anul de gratie 1976, adica de 38 de ani! fara descriereDaca acum partenera de viata a lui Caramitru, si ea actrita, s-a transformat intr-o doamna respectabila, in tinerete Micaela arata ca un fotomodel, asa cum se poate observa intr-o fotografie din revista Cinema, de acum trei decenii!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate