FOTO | Corina Danila a fost sarutata de "Nicolae Ceausescu"! Prezentatoarea l-a avut invitat in emisiune pe actorul care l-a intruchipat pe dictator intr-un film!

Actorul Constantin Cojocaru, cunoscut pentru ca a jucat intr-un film rolul lui Nicolae Ceausescu, a sarutat-o in platoul emisiunii de la TVR 2 pe Corina Danila.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereCorina Danila, prezentatoarea emisiunii “Ieri, azi, maine” de la TVR 2, l-a avut ca invitat in platou, zilele trecute, pe actorul Constantin Cojocaru. Initial, in emisiune trebuia sa vina actrita Valeria Gagealov, care nu a mai putut sa vina din cauza unor probleme de sanatate, locul ei fiind luat de Cojocaru, aflat oricum pe lista de invitati a Corinei Danila. fara descriereActorul cunoscut mai ales pentru faptul ca a jucat rolul lui Nicolae Ceausescu in filmul “Trei zile pana la Craciun”, care spunea povestea ultimelor zile din viata Ceausestilor, a fost atat de entuziasmat de faptul ca a fost prezent in emisiunea Corinei Danila incat a sarutat-o apasat pe obraz, imediat dupa ce s-a incheiat transmisiunea in direct!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate