FOTO! Cum arata azi actorul din "Suleyman Magnificul"! Iata cu ce se ocupa in prezent Halit Ergenc, cel care l-a interpretat magistral pe marele sultan turc

Halit Ergenc, unul dintre cei mai indragiti actori turci, l-a interpretat pe marele sultan Suleyman, in serialul-fenomen difuzat de Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Halit Ergenc in rolul sultanului SuleymanDupa ce a terminat filmarile la seria “Suleman Magnificul – sub domnia iubirii”, actorul a luat o pauza, desi ofertele veneau incontinuu. Halit Ergenc intrase in pielea personajului, lasandu-si chiar si o barba mare si stufoasa. A fost nevoie de timp pentru ca lumea sa se obisnuiasca cu el fara imensa barba.

Intr-un interviu acordat dupa terminarea filmarilor la Suleyman, actorul declara ca nu se grabeste sa accepte propunerile care vin avalansa spre el, prefernad sa se gandeasca bine si sa ia decizia cea mai inteleapta.

Presa turca a scris in ultimele luni ca Halit ergenc a acceptat o  propunere si a inceput repetitiile pentru un nou serial, iar fanii actorului au fost tare incantati cand pe pagina de socializare a actorului au aparut primele informatii concrete si cateva fotografii sugestive.  Halit Ergenc este personaj principal in “Istanbul Kirmizisi (Rosso Istanbul)”, alaturi de Tuba Buyukustun, o alta actrita cunoscuta. Imagini de la repetitiile noului serial

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate