Vedete

FOTO! Cum arata silicoanele Cristinei Spatar la doua saptamani dupa operatie! Diva a afisat un decolteu "criminal"!

Cristina Spatar si-a pus, in urma cu doua saptamani, implanturi noi, la o clinica privata din Capitala. Cantareata a fost nevoita sa isi faca aceasta operatie estetica, intrucat una dintre proteze era deplasata si i-ar fi putut cauza probleme medicale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


FOTO! Cum arata silicoanele Cristinei Spatar la doua saptamani dupa operatie! Diva a afisat un decolteu "criminal"!icon photo
Din acest motiv, cantareata a fost si extrem de speriata de interventia chirurgicala. Totusi, si-a luat inima in dinti si s-a dat pe mana medicului Vitalie Stan, care, dupa doua ore si jumatate, i-a facut un bust de milioane.

In tot acest timp, vedeta a fost sustinuta de o prietena apropiata, intrucat sotul ei a preferat sa plece la munte, alaturi de copii, pentru a-i asigura linistea de care avea nevoie dupa o asemenea operatie.

Diva este mandra de noii ei sani si poarta bluze si rochii cu decolteuri ample, care ii pun in valoare formele perfecte. De curand diva a postat pe o retea de socializare o poza cu bustul imbunatatit, iar fanii i-au facut o sumedenie de complimente.

FOTO! Cum arata silicoanele Cristinei Spatar la doua saptamani dupa operatie! Diva a afisat un decolteu "criminal"!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune