FOTO! Daniela Silivas si-a dus copiii la ferma lui Bella Karolyi, fostul antrenor al Nadiei Comaneci

La mai putin de 100 de kilometri distanta de Houston, Bella Karolyi, fostul antrenor al Nadiei Comaneci, este propietarul unui impunator ranch, care se intinde pe 2.000 de hectare. Cunoscutul antrenor este si proprietarul a zeci de bovine si cai, dar si al unui impresionant numar de cerbi, caprioare si alte animale salbatice care vietuiesc pe domeniul sau. Fosta mare gimnasta Daniela Silivas si-a dus copiii in vizita la camp-ul lui Bella.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePe domeniul lui de langa Houston, Bella Karoly a construit si o impunatoare sala de gimnastica, dar si spatii de cazare, convingandu-i astfel pe cei din federatia de gimnastica americana sa accepte ca acolo sa fiinteze centrul national de selectie pentru lotul olimpic al Americii.

Un lot de care se ocupa cu o mana de fier chiar Martha, sotia lui Bella Karolyi. Revenita in Statele Unite ale Americii dupa o vacanta petrecuta in Romania, fosta mare gimnasta Daniela Silivas si-a dus copiii la camp-ul patronat de Bella Karolyi.

Nu a fost doar o simpla vizita de relaxare, pentru ca fata cea mare a Danielei practica gimnastica si, potrivit spuselor ei, este foarte talentata la paralele, un aparat care in ultimii ani a dat fiori gimnastelor din Romania. Se pare ca Bella si Martha, auzind de talentul fetitei Danielei Silivas, au dorit sa o vada personal la lucru pe aceasta.

fara descriereCopiii Danielei Silivas s-au fotografiat langa un dromader, care isi duce linistit viata pe proprietatea lui Bella

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate