Foto | De pe scena, direct la botezul fiului! Vezi cat de fresh si sexy a fost Amna

Amna si-a botezat ieri baietulul in varsta de cateva luni, la Biserica Sfantul Constantin si Elena din Capitala. Dupa slujba, parintii, micutul David Cristian, si invitatii au plecat spre restaurantul la care avea loc petrecerea.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAmna nu-si neglijeaza nicicum cariera. Desi stia ca duminica isi va boteza fiul si trebuie sa fie odihnita si sa aiba grija ca toate detaliile sa fie puse la punct, cu doua nopti inainte nu a prea inchis ochii.

Amna a sustinut concerte in Capitala, motiv pentru care nu a apucat sa se odihneasca asa cum trebuie. Insa, in ziua botezului parca a fost mai fresh ca niciodata.fara descrierefara descrierefara descriere

Duminica noaptea, Amna si-a distrat invitatii, a dansat si a stat mereu in picioare ca sa se asigure ca totul iese ca la carte, asa cum si-a dorit.

Printre invitatii Amnei s-au numarat  What’s up, Liviu Teodorescu, Adda, Shift, Alexandru Simion de la X Factor, Andrei Leonte, Marius Moga, Mirabela Dauer, Liviu Guta, Mihai si Laura Gruia, dar si altii.fara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate