FOTO! Denisa Nechifor isi intinereste tenul cu tratamentul preferat de Michelle Obama

Denisa Nechifor este foarte atenta la imaginea ei. Mananca sanatos, face sport zilnic, iar tratamentele corporale si faciale nu lipsesc din programul ei.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereFoto: Artist-Touch SalonDesi este tanara si nu are riduri, Denisa Nechifor face tratamente preventiv. Blonda a incercat, zilele trecute, si tratamentul preferat al renumitei Michelle Obama, cu ioni negativi, care ajuta la reintinerirea si rejuvenarea tenului, creste in mod natural ph-ul pielii si al tesuturilor actionandu-se astfel producerea colagenului, intensifica metabolismul celular, imbunatateste functiile nervilor periferici, reface elastina. Astfel, tenul devine mai luminos, iar ridurile se estompeaza.

“Dermionologia faciala, metoda anti-aging patentata de Weyergans-Germania este cea mai noua si inovativa descoperire in medicina estetica si are la baza fizica quantica si care utilizeaza ionii negativi pentru reintinerirea, rejuvenarea tenului. Dermionologia foloseste oxygenul ,,elixirul vietii” pentru a creste in mod natural pH-ul pielii si al tesuturilor actionandu-se astfel producerea colagenului. Dr Rudolf Weyergans, inventatorul tratamentului Dermio, a descoperit ca in acelasi timp se produce si o intensificare a metabolismului celular, se imbunatatesc functiile nervilor periferici si se intensifica metabolismul celular. Odata separati ionii pozitivi de cei negativi, poate impregna tesuturile cu oxigen cu sarcina negativa.fara descriereFoto: Artist-Touch Salon

Aparatul Dermio emite ioni negativi in casca astfel stimulandu-se refacerea de elastina, tenul devine mai luminos, iar ridurile se estompeaza. Prin sistemul respirator si circulator intregul corp beneficiaza de energia data de ionii negativi -se produce o revitalizare a proceselor metabolice”, ne-a explicat Denisa Nechifor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate