FOTO | Detaliu horror intr-o fotografie cu fetele de la Roller Sis! "Ai suferit vreun abuz?" Ce a aparut pe picioarele uneia dintre surorile lesbiene

Celebrele surori de la Roller Sis, care si-au facut debutul in showbiz sustinand ca sunt lesbiene, au postat pe Facebook o fotografie cu care au reusit sa-si oripileze fanii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cfara descriereele doua fete se afla in vacanta in Spania, ocazie cu acre si-au expus silicoanele la soare spre bucuria prietenilor virtuali care au primit zilnic cate o imagine apetisanta. Ultima fotografie postata de fete a avut insa un efect invers. In imagine sunt surorile Izabela si Lisa la un beach-bar, insa pe picioarele celei de-a doua se vad cateva cicatrici ciudate, ca niste urme de taieturi. „Doamne, ce sunt cicatricile alea pe picioarele tale mai fata? Ai suferit vreun abuz, accident sau te-ai crestat cu cutitul la bautura?”, o intreaba unul dintre fani le Lisa.

Una dintre fetele de la Roller Sis a ajuns la spital! S-a operat, iar acum se recupereaza! “Nu mai pot sa inghit, sa vorbesc si ma dor urechile”


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate