FOTO Doi raniti grav in Colectiv au iesit in premiera in club cu prietenii! Uite cum arata dupa externare Flavia Lupu si Catalin Ilnitchi!

Flavia Lupu si Catalin Ilnitchi, doi dintre ranitii grav de la Colectiv, au iesit pentru prima oara intr-un club, alaturi de prieteni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereFlavia Lupu, redactor la o revista muzicala, si Catalin Ilnitichi, fotograf de concert, s-au externat din spital la aproape o luna si jumatate de la tragedia din Colectiv.fara descriereFlavia Lupu Amandoi au fost in stare grava, mai ales Catalin, care chiar a a fost transportat intr-un spital din Israel, dar si-au revenit miraculos.fara descriereCatalin Ilnitchi Flavia, care s-a numarat printre oamenii salvati din foc de eroul Claudiu Petre, si Catalin au fost invitati de amicii lor intr-un club, unde au stat la o masa, la o bere. Cei doi au fost destul de bine dispusi, chiar daca mai pastrau urmele accidentului, mai ales Catalin, care era bandajat pe ambele brate, dar si pe cap.fara descriereFlavia Lupu si Catalin Ilnitchi au iesit pentru prima data in club dupa drama din Colectiv

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate