FOTO! Dupa ce a iesit din inchisoare, Sorin Ovidiu Vintu s-a intors acasa, la "nevestelu"! Vezi cine este si cum arata partenera de viata a afaceristului

Alintata “nevestelu” de Sorin Ovidiu Vintu, actuala partenera de viata a afaceristului este cea care are grija acum de barbatul abia eliberat din inchisoare.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereSorin Ovidiu Vintu isi posteaza fotografii pe pagina sa de socializareSorin Ovidiu Vintu, 58 de ani, traieste de peste 10 ani o poveste de dragoste cu Gratiela Giolu, o tanara de 30 de ani, pe care a cunoscut-o la un concert. Gratiela era atunci una dintre membrele trupei Amadeus, fata de la contrabas, dar dupa ce l-a cunoscut pe SOV a rupt orice colaborare artistica… si s-a facut “nevasta” de milionar. De fapt, chiar asa o alinta afaceristul pe tanara, “nevestelu”, asa cum reiese din stenogramele procurorilor care au interceptat convorbirile lui Vintu.fara descriereAsa arata Gratiela Giolu in 2002, cand canta in Amadeus

Gurile rele spun ca, in perioada in care Vintu s-a aflat in puscarie, Gratiela s-a facut stapana in casa si a inceput sa dea ordine angajatilor. De altfel, cei doi copii ai afaceristului, din casniciile anterioare, nu o au in gratii pe noua “mama vitrega”.fara descriereSi asa arata acum Gratiela (foto: Click)

Si daca tot a abandonat scena si a devenit “nevasta”, Gratiela a abandonat si silueta de invidiat pe care o avea in urma cu cativa ani. In ultima perioada, cunoscutii au asistat siderati la transformarea tinerei, dintr-o diva sexy intr-o casnica plinuta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate