FOTO! Dusmanul numarul 1 al Oanei Zavoranu, urmarit de ghinion! Marius Baldovin s-a trezit cu sobolani in casa!

Marius Baldovin, unul dintre personajele care au avut conflicte crancene cu Oana Zavoranu, are necazuri dupa necazuri.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Dupa ce a fost eliminat de la preselectiile X Factor si a avut un schimb de replici acide cu membrii juriului, cantaretul are o alta problema. De data aceasta nu este vorba de vreun scandal cu o persoana publica ci de...rozatoare.

"Nu se poate asa! Cand sa ies din blocul unde locuiesc, m-am trezit in fata mea cu o "trupa" de sobolani. Nu se poate asa! O sa fac o sesizare Asociatiei de Proprietari pentru ca nu numai eu sunt suparat pe cei care neglijeaza blocurile. Totusi, dam niste bani. Pentru ce le dam noi atat? Ca sa avem "vizitatori" in casele unde locuim si ca sa induram o mizerie crunta? Deunazi, m-am trezit si in locuinta cu un sobolan ce statea pe papucul meu, in camera unde dorm, dar am avut norocul ca am avut la indemana incaltaminte si l-am omorat", a declarat Marius Baldovin pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Soc la X Factor! Brenciu, Delia si Banica "au paralizat"! N-ai sa crezi ce personaj celebru s-a prezentat in fata lor ieri!

Galerie foto 
Citește și:

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Care este relația dintre Akebono și Aya de la Puterea Dragostei, după descalificare?!

Ispita a ”ratat”! La alegerile locale s-a făcut de râs!

Alexandra spune adevărul: a avut parte de vreo partidă de amor la Puterea Dragostei?

O cântăreață de muzică de petrecere s-a îndrăgostit de un violonist, după ce acesta i-a trimis un mesaj pe Facebook EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies