FOTO! E iubita unui milionar trecut de prima tinerete! Uite cat de sexy a fost la nunta lui Ilie Nastase

E unul dintre cei mai bogati romani, iar multi il numesc “milionarul discret”. Trecut de prima tinerete si dupa o casnicie de peste 29 de ani, Puiu Popoviciu avea sa-si lase nevasta in urma cu vreo doi ani pentru o tanara afacerista.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descrierePuiu Popoviciu si Dorothy, intrand in restaurantul unde a avut loc nunta lui Ilie Nastase cu BrigitteDoina (53 de ani) si Puiu (53 de ani), asa cum ii spun cunoscutii lui Gabriel Aurel Popoviciu, erau casatoriti de peste 29 de ani si aveau impreuna o fata. Milionarul insa s-a indragostit de Dorothy Constantin, o tanara blonda si sexy si a bagat divort. Bine, Doina si fiica lor stateau de cativa ani mai mult la New York, cele doua avand si cetatenie americana.fara descriere

Afaceristul, cunoscut in special pentru complexul comercial Baneasa, de unde obtine sume fabuloase pe chirie, are, conform Top 300 Capital, o avere estimata la circa 380 de milioane de euro.

Zgarcit cu aparitiile sale publice, Puiu Popoviciu a fost weekendul trecut la nunta lui Ilie Nastase cu Brigitte. Nu a fost singur, ci cu Dorothy. Blonda sexy a intors privirile multora.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate