Vedete

FOTO EA este femeia care-l plange astazi pe Szobi Cseh! Cascadorul ajunsese sa fie de nerecunoscut in ultima parte a vietii - Slabise ingrozitor si umbla in carje

Szobi Cseh a dezvaluit cum a cucerit-o pe sotia lui, Simona.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cascadorul a povestit intr-un interviu cum a intalnit-o pe Simona, cea care avea sa-i devina sotie. “Intr-o zi, cand treceam pe langa liceul "Dante Alighieri", am vazut-o pe actuala sotie, care mi s-a parut cea mai frumoasa de pe pamant. Nu mai vazusem asa o frumusete, credeam ca nici nu exista. Am mai venit si a doua zi, iar a treia zi, deja am furat-o. Eram mai mare ca ea cu vreo 13 ani si inca insurat, nu stiu cum de mi-au dat-o parintii ei. Pana la urma, dupa vreo doi ani am reusit sa divortez, si a doua zi m-am casatorit cu ea”, a dezvaluit Cseh. Cascadorul a marturisit ca au fost si momente grele in casnicie: “Mi-a facut si doi baieti foarte frumosi. A fost o iubire foarte mare intre noi, o pasiune nebuna, desi eu i-am cam distrus nervii si viata. Plecam des in strainatate, eram prea orgolios, nu ascultam de nimeni si ea n-avea ce sa-mi faca. Era ingrozitor sa stai acasa cu doi copii, fara sa stii daca ti se mai intoarce sau nu barbatul”.

Szobi Cseh suferea de cativa ani de o boala crunta. In ultima perioada, el se simtea foarte rau. Din barbatul plin de muschi si cu o conditie fizica de invidiat, fostul cascador ajunsese sa se deplase doar cu ajutorul carjelor. WOWbiz.ro a publicat ultima fotografie cu el in viata acum cateva saptamani. Barbatul puternic de odinioara era de nerecunoscut.

Galerie foto 
Setări confidențialitate