FOTO! El e singurul barbat cu care Andra se poate tine de mana fara sa se supere Maruta! Unde mai pui ca e si insurat

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Unul din motive e faptul ca nu au fost implicati in niciun scandal de-a lungul anilor si nici nu au fost surprinsi in ipostaze indecente.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriere

fara descriereInvitata la o deschidere de magazin, dintr-un mall din Capitala, Andra a venit neinsotita. Cantareata s-a intretinut cu prietenii, vedete din showbiz, si s-a distrat de minune la concertul fetelor de la RedBlonde.

Cu acest prilej, reporterii WOWbiz.ro au surprins-o pe Andra intr-o ipostaza unicat, asa cum nu ai mai vazut-o vreodata!

Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent, venit si el cu sotia Laura la eveniment, a luat-o de mana, in vazul tuturor, pe Andra. Solistul a dus-o pe sotia lui Maruta sa-i arate pe cineva, insa, ca sa nu se piarda in multime, s-au tinut de mana.

Andra si Catalin sunt extrem de apropiati de Mihai si Laura Gruia, cele doua fete fiind chiar prietene. Cu siguranta daca Andra era de mana cu alt barbat, Maruta facea urat, insa cu Mihai Gruia cantareata “are voie”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate