FOTO! El e tot timpul la televizor, insa pe sotia sa nu prea o scoate in lume! Ai mai vazut-o pana acum pe nevasta lui Corneliu Vadim Tudor?

Pe Corneliu Vadim Tudor il cunoaste o lume intreaga! Tribunul si-a capatat notorietatea cu ani buni inainte de Revolutia din decembrie 1989, dar mai ales la inceputul anilor 90 cand a devenit cel mai efervescent si acid politician candidat la Presedintia Romaniei. Putini au vazut-o vreodata, insa, pe femeia care reuseste sa-l tempereze... Oare cum arata nevasta lui Vadim? ##VIDEO123801##

Distribuie pe:

fara descriereCorneliu Vadim Tudor s-a casatorit in urma cu 26 de aniPe Corneliu Vadim Tudor il stim foarte bine ca scriitor, jurnalist dar mai ales ca politician. O fata mai putin cunoscuta publicului este aceea de sot. Vadim a reusit in cei peste 20 de ani de cand a debutat in politica fiind o prezenta aproape zilnica in mass-media sa isi protejeze foarte bine partenera de viata.
fara descriereDoina Vadim Tudor si-a insotit barbatul la alegerile din 1992Foarte putini stiu cum arata Doina Vadim Tudor, cea care in octombrie 1987 i-a devenit sotie. Intr-un reportaj realizat de Televiziunea romana in anul 1992, cei doi pot fi vazuti in public pentru prima data. O blonda frumoasa, inalta, eleganta si cu o atitudine impunatoare, Doina si-a insotit barbatul la sectia de vot, la doar un an de cand acesta fondase Partidul Romania Mare.
fara descriereSotul Doinei Vadim Tudor a devenit senator doi ani mai tarziu de la acest moment, filmat in 1992In acel an au avut loc alegerile legislative si cele prezidentiale. Vadim avea sa devina senator in Parlamentul Romaniei. Abia patru ani mai tarziu a candidat pentru prima data la functia de presedinte al tarii.
fara descriereDoina si Corneliu Vadim Tudor, intr-unul din putinele momente cand se expun in public. Tot la alegeri, dar in 2004Corneliu si Doina Vadim Tudor formeaza un cuplu solid de 26 de ani, cei doi avand doua fiice, pe Lidia si Eugenia. Desi pe cele doua fete Vadim le-a adus, in ultimii ani, la cateva emisiuni TV, pe sotie nu a prezentat-o public. Singurele ocazii cand cei doi ies in public si sunt expusi in presa sunt alegerile. Doina si Corneliu au putut fi vazuti la alegerile din 2004 sau in 2009. Si atunci, Doina a preferat sa fie o prezenta discreta, lasandu-si sotul sa dea declaratii.
fara descriereCorneliu si Doina Vadim Tudor formeaza un cuplu solid de 26 de ani, cei doi avand doua fiice, pe Lidia si Eugenia

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate