FOTO! Ele au fost miresele ultimului weekend de vara! Au purtat rochii de printesa, sirena sau costum popular. Care iti place mai mult?

Fete de milionari si vedete au imbracat, in weekend-ul trecut, rochia de mireasa. Daca unele au ales pentru ceremonia religioasa rochii de printese, altele si-au dorit tinute atipice.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereOlivia Micula a purtat o rochie de mireasa creata de Vera Wang (foto: ebihoreanul.ro)Poate cea mai scumpa nunta a fost cea a Oliviei Micula, fata cea mare a magnatului Ioan Micula. Nunta, desfasurata la Oradea, a fost una fastuoasa, unde numai pentru aranjamentele florale s-au cheltuit 80.000 de euro. Olivia a avut o rochie semnata de celebra Vera Wang, care a creat, de-a lungul timpului, rochii de mireasa pentru celebritati precum Victoria Beckham, Chelsea Clinton sau Mariah Carey.fara descriereRochia Ioanei Sucu a fost creata de un designer libanez, Zuhair Murad

O alta nunta cu fast a avut loc in Bucuresti. Una dintre cele mai bogate femei din Romania, Camelia Sucu si-a maritat fata. Ioana Sucu a purtat o rochie creata de un designer libanez, Zuhair Murad, a carei valoare ajunge la 10.000 de euro.fara descriereRoxana Iliescu a purtat la biserica o rochie simpla, alba

fara descriereLa petrecere, Roxana Iliescu (centru) s-a schimbat in costum popularSi vedeta TV Roxana Iliescu s-a cununat religios in weekend. Nunta sa a fost una tematica: costumul popular romanesc. Daca la biserica, Roxana a purtat o rochie alba, simpla de mireasa, la petrecere, ea s-a schimbat in costum popular, cu ie si fusta lunga.fara descriereMeg este fotomodel si a purtat o rochie de tip "sirena"

O alta nunta cu invitati de marca a fost cea a fiului actorului George Mihaita. Tudor este sportiv si comentator TV, iar mireasa lui, Meg este fotomodel. Tanara a purtat o rochie – sirena din dantela, care i-a venit turnata pe trupul perfect.

Foto | Ioana Sucu, fata uneia dintre cele mai bogate romance, s-a maritat! Mireasa a stralucit intr-o rochie de 10.000 de euro!

FOTO| Nunta de fite la Oradea! Milionarul Micula si-a casatorit fata. Numai florile si aranjamentele florale au costat 80.000 de euro

Nunta de milionar! Ioan Micula isi marita azi fata! Bogatasul a construit un hotel pentru cazarea invitatilor, mireasa si-a dus domnisoarele de onoare la Milano, iar printre invitati sunt capete incoronate

FOTO | Nunta secreta de vedete de care nu a stiut nimeni! Roxana Iliescu a fost mireasa in ie, iar toti nuntasii au purtat costume populare! S-a intamplat weekendul trecut!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate