FOTO emotionant! Ce minune s-a intamplat in familia lui Pepe dupa moartea lui Franco! El este Santino, fratiorul tanarului care murea acum sapte ani intr-un tragic accident rutier! Pustiul e nedespartit de fiica solistului

Familia lui Pepe trecea in 2007 printr-o drama cumplita, atunci cand Franco, nepotul cantaretului, murea intr-un accident de masina! Durerea familiei Pascu nu s-a stins si cu siguranta nu se va stinge nicioada… Dumnezeu a facut insa si o minune dupa acest necaz cumplit! Fratele lui Pepe, Giani, are un baietel absolut superb, in varsta de cinci ani, care se joaca toata ziua cu Maria, fetita celebrului artist!

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePepe si nepotelul lui, SantinoNu exista durere mai mare pe aceasta lume decat atunci cand un parinte isi pierde un copil! Prin nenorocirea asta a trecut acum sapte ani si Giani, fratele mai mare al lui Pepe, atunci cand si-a pierdut fiul, pe Franco, intr-un tragic accident rutier.

fara descriereSantino si Maria sunt verisori si cu greu se indura sa se desparta De altfel, toata familia lui Pepe a fost devastata de acest necaz, iar ranile lasate in urma de moartea lui Franco nu se vor inchide niciodata.

fara descriereDupa doi ani de la decesul tanarului, s-a intamplat insa si o minune de la Dumnezeu care a adus si bucuria in sufletele parintilor lui Franco. Minunea se numeste Santi, are cinci ani si este un copil absolut superb.

fara descriereFiul lui Giani si fetita lui Pepe se inteleg de minuneMicutul se joaca aproape in fiecare zi cu verisoara lui mai mica, Maria, fata lui Pepe, cei doi copilasi fiind, de fapt, adevarata comoara a familiei Pascu.

fara descrierePepe si fratii lui. De la stanga la dreapta, Giani, Lori si Miguel

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate