FOTO EXCLUSIV! Ai sa ramai mut cand o sa afli ce masina conduce Connect-R! Solistul si-a “tras” bolid de aproape 50.000 de euro!

Connect-R e unul dintre cei mai bine solicitati solisti de la noi! Cantaretul e tinta organizatorilor de evenimente datorita show-ul pe care-l face atunci cand e pe scena, dar si pentru ca piesele sale sunt majoritatea hituri. Astfel, Connect-R ajunge sa sustine chiar si cate 6-7 concerte pe saptamana.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai, Diana Marin

fara descriereConnect-R castiga mii de euro pe luna, insa nu-i cheltuieste aiurea. Cumpara pentru casa cele necesare, se asigura ca Mishei si fetitei lui, Maya, sa nu le lipseasca nimic, investeste in show-ul sau, iar o parte din bani ii pune la ciorap.fara descriere

Totusi, inainte de nunta lui cu Misha, Connect-R a facut o investitie mare! Cantaretul a scos din buzunar aproape 50.000 de euro pentru o masina marca Mercedes, un model nou-nout. Suma nu e tocmai mare daca te gandesti ca artistul face acesti bani in doar cateva saptamani de concerte.

Insa, avand in vedere ca nu e atat de cheltuitor ca altii, isi poate permite ca o data la ceva timp sa-si achizitioneze cate o masina noua, de zeci de mii de euro.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate