FOTO EXCLUSIV | Apartamentul de lux al lui Silviu Prigoana din Chicago arata demential! E amplasat intr-un zgarie nori chiar pe malul lacului Michigan, este utilat ultimul racnet si a costat 850.000 de dolari!

Silviu Prigoana detine un apartament luxos intr-un zgarie-nori din Chicago, situat pe malul lacului Michigan.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereSilviu Prigoana, un afacerist cu dare de manaPentru ca venea des in America pentru diverse afaceri, Silviu Prigoana si-a achizitionat in 2007 doua apartamente la Chicago, intr-un zgarie-nori plasat intr-o zona de vis, chiar pe malul lacului Michigan. Pe unul din ele l-a vandut insa in 2010, cu 695.000 de dolari, desi il achizitionase cu 850.000 de dolari. “Plateam taxe anuale de 35.000 de euro. Acolo, daca stai in city, platesti. Daca stateam la hotel, plateam tot atata, dar fara impozit. Da, mi-am luat o teapa, dar nu voi mai repeta greseala”, a marturisit, la un moment dat, Prigoana. fara descriereSilviu Prigoana are un apartament fabulos in ChicagoPe site-urile de profil americane, Prigoana figureaza in continuare ca proprietar al unui apartament din zgarie nori, cu o suprafata de aproape 200 de metri patrati si cu o vedere impresionanta asupra lacului Michigan.fara descriereIn acest zgarie nori are Silviu Prigoana un apartament de luxfara descriereLuxul este la el acasa in toate apartamentele din blocul in care Prigoana si-a tras un cuibusor de visfara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Asta e geniala! Bahmu si Prigoana se cearta la TV chiar daca se aflau in aceeasi casa! El vorbea din living, ea din dormitor! Vezi ce a iesit!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate