FOTO EXCLUSIV! Cea mai penibila situatie in care a fost vreodata Andreea Esca! A scapat un pahar plin cu lapte pe… Vezi cine a fost ghinionistul care a avut de suferit!

Andreea Esca este prototipul perfectiunii. Stirista nu face nicio greseala “pe sticla”, iar in public, are un comportament ireprosabil.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAndreea, la un eveniment mondenfara descriereEsca, alaturi de sotul eiCu toate acestea, vedeta a facut-o si ea lata la un recent eveniment monden. Esca a participat la petrecerea in pijamale data de Geanina Corondan cu ocazia lansarii piesei sale “Nani, nani!”. Andreea a venit imbracata in ton cu ineditul chef nocturn si a baut un pahar cu lapte, servit chiar de gazda.

La un moment dat insa, din greseala, vedeta a rasturnat paharul pe... pantofii nou-nouti ai sotului, venit imbracat la patru ace. Desi jenata de penibilul situatiei, Andreea a trecut cu eleganta peste moment, mai ales ca nici Eram nu s-a suparat. Amandoi au parasit insa rapid locul “incidentului”, intrucat podeaua din jurul lor era plina de lapte si arata ingrozitor.

fara descriereVedeta a scapat paharul de lapte pe pantofii sotuluifara descrierePe urma, l-a pus mai departe, ca sa nu observe nimeni "incidentul"fara descriereIn cele din urma, au plecat din zona, fiindca era prea multa mizerie

Foto: Tiberiu Lupasc

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate