FOTO EXCLUSIV! Dauna totala pentru tatal lui Serban Huidu! Parintele vedetei tv a ramas si fara terasa, dupa ce primaria i-a demolat-o! In locul restaurantului se amenajeaza acum spatii verzi!

Dupa ce a divortat de sotia Bianca, Florin Huidu mai primeste o lovitura grea, terasa pe care o detinea in Berceni fiind demolata.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereFlorin Huidu, tatal lui Serban, pe vremea cand se relaxa la o bere pe terasa din BerceniIn vara anului trecut, terasa "La Huidu" din cartierul bucurestean Berceni a fost scena unui grav incident, cand un client pus pe scandal l-a taiat pe fata pe Florin Huidu, tatal lui Serban, lovind-o in cap si pe sotia acestuia, Bianca. Ulterior, tatal carcotasului si-a revenit, dar in iarna a fost oficializat divortul dintre parintele lui Serban si a doua nevasta a acestuia. fara descriereAsa arata terasa "La Huidu" in zilele de glorieDupa ce a avut o tentativa nereusita de a reveni in politica, Florin Huidu s-a trezit zilele trecute cu un alt necaz pe cap, terasa pe care o detinea in cartierul Berceni fiind inchisa, angajatii primariei operand deja pe locul fostului restaurant. Conform vecinilor, localul a fost demolat pentru a face loc unor spatii verzi, zona aratand acum aidoma unui santier in lucru! FOTO: IONUT PAUNfara descriereIn aceste zile, in locul terasei este un adevarat santierfara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate