FOTO EXCLUSIV! Detalii impresionante la mormantul Marioarei Murarescu! Ce au legat rudele de crucea de marmura care vegheaza cripta prezentatoarei de la “Tezaur folcloric”

Peste aproximativ o luna se va implini un an de la moartea realizatoarei de televiziune, Marioara Murarescu, regretata prezentatoare a emisiunii “Tezaur Folcloric” de la TVR.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAnul trecut, de Craciun, Marioara Murarescu trecea prin clipe cumplite si se afla internata in Spitalul SRI Balotesti, unde ajunsese dupa ce cancerul cu care se luptase in ultimii ani recidivase si boala i se agravase cumplit. fara descriereMarioara Murarescu a murit in ianuarie 2014, la 66 de aniPrezentatoarea emisiunii “Tezaur Folcloric”, de la TVR petrecuse sarbatorile de iarna in spital si, in ciuda eforturilor personalului medical, la finele lui ianuarie 2014 aceasta a decedat lasand in urma sa un mare gol. fara descriereAsa arata mormantul Marioarei MurarescuInmormantata la Cimitirul Cernica, in cripta familiei sale, Marioara Murarescu nu a fost uitata de familie si de prieteni, fiul acesteia mergand periodic la mormantul mamei sale. Dupa cum arata semnele gasite la fata locului, in martie 2014, fiul realizatorei TV i-a pus mamei sale la cruce snur de martisor, semn ca nu s-a obisnuit cu gandul pierderii si respecta si acum obiceiurile din trecut. fara descrierePanglica tricolora de la coroana de flori trimisa de presedintie a fost pastrata la mormantTotodata, la crucea de marmura exista si azi, la aproape un an de la trecerea in nefiinta a Marioarei Murarescu, o panglica tricolora pe care sta scris un mesaj din partea fostului presedinte al tarii, Traian Basescu. fara descriereLa cruce exista si acum un snur de martisorCel mai probabil, panglica se afla pe coroana trimisa de institutia presedintiei la funerarile Marioarei Murarescu, acesta fiind salvata si pastrata si dupa ce aranjamentul floral s-a ofilit si a fost inlaturat de pe mormant, membrii familiei considerand ca insemnul tricolor care sta prins de cruce dovedeste faptul ca acolo isi doarme somnul de veci o personalitate nationala.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate