FOTO EXCLUSIV! Ea este iubita lui Codin Maticiuc! WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, femeia care i-a rapit inima celebrului crai de Dorobati de mai bine de un an 

Surpriza mare in lumea mondena! Codin Maticiuc, unul dintre cei mai disputati burlaci din Romania, are o iubita oficiala si nu de ieri de azi, ci de mai bine de un an!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereCodin Maticiuc, alaturi de iubita sa, AnaS-au dus vremurile cand Maticiuc umbla din floare in floare si toate femeile celebre ii cadeau la picioare! De la un timp incoace, omu’ s-a cumintit si iubeste doar o singura reprezentanta a sexului frumos.

fara descriereCodin, Ana, alaturi de Oreste si sotia luifara descriereAna Pandeli, alaturi de Alexandra Badescu, Monica Munteanu si MaticiucSurse din preajma omului de afaceri sustin ca, de un an, el are o iubita oficiala, pe Ana Pandeli. “Codin a cunoscut-o pe Ana in urma cu trei ani, intr-un cerc de  prieteni, insa nu a avut imediat o relatie cu ea. Abia peste doi ani s-a infiripat o idila, iar acum putem spune ca formeaza un cuplu! Sunt peste tot impreuna si nu este exclus ca, in viitor, sa faca si pasii decisivi spre o logodna sau chiar mai mult”, au spus prieteni de-ai fostului crai de Dorobanti pentru WOWbiz.ro.

fara descriereIubita afaceristului este superbaDespre iubita lui Maticiuc se mai stie si ca este o persoana retrasa, careia nu ii place sa apara in prim-plan. “Ana are 26 de ani si are un copil dintr-o casnicie anterioara! Relatia cu Codin nu a schimbat-o, dimpotriva, a ramas aceeasi femeie frumoasa, modesta si discreta! Se potriveste perfect cu el”, au conchis amicii afaceristului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate