FOTO EXCLUSIV! Fiica "boss-ului de la Dinamo" a devenit o domnisoara in toata regula! Cum arata azi adolescenta care l-a facut pe Huidu sa-si ceara scuze! Vezi cat de mare a crescut Melissa!

Cea mai mare dintre fetele fostului conducator din Stefan cel Mare surprinde prin maturitatea si naturaletea degajata la nici 12 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

In ciuda femeilor care s-au succedat in cascada in viata tatalui ei si a scandalurilor iminente aparute in familia lor, Melissa a fost intotdeauna cel mai vehement aparator al parintelui aflat si acum in inchisoare.

La inceputul anului, dupa ce Serban Huidu l-a criticat pe "boss-ul de la Dinamo", Melissa a avut o reactie emotionanta pe propria pagina de socializare. "Vreau ca toata lumea sa stie ca Cristi Borcea, ca tata este minunat. Toti anii acestia a fost langa mine si datorita lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta ii multumesc si il iubesc enorm!".

fara descriere

Imediat Huidu si-a cerut scuze, dandu-si seama ca a lezat indirect un copil. Intre timp, Melissa s-a maturizat foarte mult si, la numai 12 ani, a devenit o domnisoara in toata regula.

fara descriere

fara descriere

O dovedesc si imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro zilele trecute, cu fiica cea mare a fostului boss de la Dinamo coborand din masina condusa pe timpuri de Alina Vidican, actuala, dar foarte probabil fosta sotie a barbatului in varsta de 47 de ani. Coafata, cu o rochie lejera de vara, Melissa s-a schimbat foarte mult intr-un timp foarte scurt, pastrandu-si insa naturaletea si frumusetea specifica varstei.

fara descriere


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate