FOTO EXCLUSIV In acest bloc statea sinucigasul de la Enel! Familia lui Matteo Cassani este socata: "Nu ne vine sa credem, nu avem nici o explicatie! A fost un om extraordinar!"

Directorul Enel care s-a sinucis in aceasta dimineata locuia intr-un cartier select al Bucurestiului, intr-un bloc de fite.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMoartea fulgeratoare a lui Matteo Cassani (42 de ani), directorul Enel, care s-a sinucis aruncandu-se in aceasta dimineata de pe cladirea companiei, i-a socat pe toti apropiatii familiei. Prietenii si apropiatii lui Matteo, cei mai multi italieni, au venit imediat la locuinta disparutului, pentru a fi alaturi de sotia acestuia. fara descriereFamilia Cassani sta intr-un cartier select al Capitalei, intr-un bloc de fite, cu doar 11 apartamente, locuinta directorului sinucigas fiind amplasata la etajul 2. De altfel, amicii lui Matteo au solicitat presei discretie, drama fiind mult prea mare pentru alte vorbe in plus. Si totusi, unchiul sotiei lui Matteo a reusit sa lege cateva cuvinte: "Nu ne vine sa credem, nu avem nici o explicatie! A fost un om extraordinar!". Intre timp, in jurul orei 15.45, la cererea expresa a familiei, la intrarea in bloc au fost instalati doi agenti de paza.fara descriereUnchiul sotiei lui Matteo Cassani

FOTO: SEBASTIAN CAPATINA

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate