FOTO EXCLUSIV! In casa asta s-a relaxat Klaus Iohannis in concediul petrecut in America! Vila finilor presedintelui ales costa 200.000 de dolari, are doar doua dormitoare si piscina!

Klaus si Carmen Iohannis au locuit, in vizita pe care le-au facut-o finilor din America, intr-o casa cu doar doua dormitoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereKlaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, si sotia sa, Carmen, au plecat la inceputul lui decembrie in America, intr-o vizita privata la finii lor, familia Vecerdea. Sotii Iohannis au fost cazati chiar in casa finilor, situata in oraselul Coconut Creek, la aproape 60 de kilometri de Miami. fara descriereLocuinta familei Vecerdea este una modesta dupa standardele americane, avand o suprafata de 127 de metri patrati si fiind compusa din doar doua dormitoare. In spatele casei exista si o piscina, detaliu minor insa in Florida. Pe site-urile de profil, casa finilor lui Iohannis are o valoare estimata de 200.000 de dolari. Marius Vecerdea este un fost jucator de tenis, care si-a deschis acum ani buni o academie de profil. fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate