FOTO EXCLUSIV! Primaria din Petrosani a renovat gratis prima locuinta a Biancai Dragusanu! Ce zice vedeta: "Nu aveam casa si locuiam intr-o singura camera, in incinta stadionului Jiul!" Vezi ce termopane au aparut acum acolo!

Cand era micuta si saraca, Bianca a locuit, impreuna cu tatal sau, Radu "Jimi" Dragusanu, intr-o camera din incinta stadionului Jiul din Petrosani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descrierePrezenta recent la un eveniment caritabil, Bianca Dragusanu a rememorat perioada copilariei, pe care si-a petrecut-o alaturi de tatal sau, Radu, fotbalist la Jiul Petrosani la sfarsitul anilor ’80. “In prima parte a copilariei mele am fost saraca. Nu aveam casa si locuiam intr-o singura camera, in incinta stadionului Jiul Petrosani, cu tatal meu. Mancam ceea ce el imi gatea pe resou”, a dezvaluit Bianca.fara descriereBianca si tatal ei, Radu, pe gazonul arenei din Petrosani Astazi, stadionul a fost salvat de la ruina de investitia Primariei, care a preluat echipa aflata in Liga a 4-a si a inceput sa renoveze arena. Primul pas a fost montarea termopanelor la toate spatiile din incinta stadionului, inclusiv camerei in care a locuit Bianca!  FOTO: IONUT PAUNfara descrierefara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate