FOTO EXCLUSIV! Silviu Prigoana e furios din cale afara! Afaceristul face dovada faptului ca Bahmu a primit cadou de Craciun. E groasa rau, darul a sarit de 30.000 lei!

De mai bine de zece zile, familia Prigoana se afla la munte, la schi, in Poiana Brasov.

Distribuie pe:

fara descriere

Ce-i drept, Adriana Bahmuteanu a fost nevoita sa-si intrerupa vacanta si sa mai vina la Bucuresti pentru emisiunea ei, insa prezentatoarea TV s-a intors langa familia ei si a fost alaturi de ei in noaptea de Ajun si in zilele de Craciun.

fara descriere

Mosul a fost darnic si le-a adus celor mici gramezi de jucarii si jocuri, ulterior Bahmu declarand ca ei a omis sa ii lase un dar sub brad, singurul pe care l-a primit fiind cel pe care si l-a cumparat singura.

"Adriana minte!", spune Silviu Prigoana facand dovada acestui lucru cu chitante stampilate si parafate din care reiese ca "Mosu'" a fost si anul acesta darnic si bun, asa cum se spune in cantecelele pe care le-au invatat la scoala pustii sai.

"A primit un sejur de Craciun de 22.000 de ron in Poiana Brasov si ea personal - o zi la centrul SPA al hotelului in valoare de 750 de ron, masaj, sauna, tratamente de rasfat. In plus, baietii au stat la munte 10 zile, perioada in care au mers zilnic la schi, pe partie, la cursuri. Asa a vrut Mosu'!", a declarat Silviu Prigoana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

fara descriere

Pentru ca ii place sa dovedeasca cele spuse, afaceristul ne-a furnizat chitantele care atesta faptul ca "Mosu'" a platit 7.200 de lei doar pe cursurile de schi si distractia minorilor Prigoana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate