FOTO EXCLUSIV! SOC! Bianca are vase de sange sparte in ochi! Asa s-a prezentat diva la ultimul eveniment monden!

Bianca Dragusanu s-a prezentat la un eveniment monden, cu ochii plini de vase sparte si privirea un pic pierduta.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp, Lia Popescu

fara descriereNoptile pierdute si oboseala sunt extrem de vizibile pe chipul Biancai. WOWbiz.ro a fotografiat-o pe diva la o petrecere, zilele trecute, si, spre surprinderea tuturor, ochii ei aratau foarte rau, cu firicele vizibile de sange pe globul ocular.

fara descriereMedicii oftalmologi sustin totusi ca Dragusanca nu are probleme medicale grave, insa este musai sa se duca la un control pentru a-si face un test obligatoriu la ochi si a sta linistita.

"Ochii Biancai nu prezinta grave leziuni care sa necesite o interventie medicala imediata. Cristalinul ii este plin de vase proeminente, dar nu este un motiv de ingrijorare, pentru ca foarte multe persoane au asa ceva, mai ales vara, cand se trece de la caldura la aerul conditionat dintr-o cladire. E adevarat, in acest caz, Bianca Dragusanu pare a avea o iritatie, fie de la machiaj, fie din alte motive. In aceste conditii, pentru ea ar fi indicat sa se duca la o clinica de specialitate si sa isi faca un test, in urma caruia se va vedea clar daca are nevoie de o medicatie sub forma de picaturi, care sa ii limpezeasca globul ocular, sau pur si simplu asa este ochiul sau si nu se poate face nimic. Oricare ar fi rezultatul, ea trebuie sa aiba grija la modul de viata, la orele de somn si la oboseala pe care o acumuleaza de-a lungul zilei", a declarat doctorul Andrei Filip pentru WOWbiz.ro.

VIDEO EXCLUSIV! Bianca Dragusanu s-a dat in spectacol la un restaurant! S-a ridicat de la masa si a inceput sa danseze! Victor Slav a ramas cu gura cascata cand a vazut-o!

Am aflat cati bani va castiga Victor Slav la “Dancing with the Stars”! Acum el va fi "cocosul" in relatia cu Bianca!

Victor Slav, dezvaluiri BOMBA: "Am inselat o singura data in viata" - Vezi despre cine este vorba!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate