FOTO EXCLUSIV | Suma uriasa pe care au platit-o Reghe si Prodanca nu pentru unul, ci pentru doua Rolls-uri identice! Cum arata limuzina impresarei, achizitionata din America, si ce spune ea despre numerele personalizate

In urma cu cateva zile, Reghe a impresionat pe toata lumea cu “masinuta” lui, un Rolls Royce Ghost gri metalizat, in valoare de 500.000 de euro! Surprinzator sau nu si sotia sa, Anamaria, are un model identic in garaj, iar pretul este, fireste, acelasi!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere Prodanca si Reghe isi pot deschide lejer un parc auto cu autoturismele de super fite pe care le detin. Ultimele achizitii au atras atentia tuturor, mai ales Rolls Royce-ul antrenorului stelist, care arata de milioane.

fara descriere Limuzina lui Reghecampf a fost achizitionata din America si este ultimul model al companiei. Ea valoreaza 500.000 de euro si este dotata cu televizoare, atat pentru sofer, cat si pentru pasageri, sistem video, scaunele sunt din piele  fina, bej, volanul are accesorii de lux si, fireste, numarul este personalizat cu… Reghe 1.

fara descriere Putini stiu insa ca, de partea cealalta, si sotia tehnicianului se poate lauda cu Rolls Royce Ghost, insa negru, al caruit pret s-a ridicat tot  la 500.000 de euro, astfel ca, in total, autoturismele familiei s-au ridicat la suma de…un milion de euro dintr-un foc. La fel ca si in cazul lui Reghe, masina este dotata dupa ultima tehnologie si este o adevarata bijuterie!

fara descriere Masina primita de la arabiCulmea este ca, la concurenta cu barbatul ei, Ana se poate lauda ca a avut cea mai scumpa masina a familiei, una dintre cele mai spectaculoase de pe sosele Romaniei, un Mercedes SLS in valoare de 180.000 de euro, dar si cu un Mercedes S Class, chiar “ieftin”, de  “doar” 150.000 de euro. Acum, insa, pe langa Rolls-uri, are doar…un Bentley de 280.000 de euro!

fara descriere “Ne plac masinile. Muncim enorm si macar atat sa ne satisfacem… placerea de a conduce o masina superba. Faptul ca ne-am pus in dreptul numerelor Reghe1, Reghe 2 si Reghe 3, nu este vorba despre o aroganta. In America, de unde le-am cumparat, ai posibilitatea sa-ti personalizezi  autoturismul. Isi permite oricine! Avem trei masini si le-am personalizat. Asta este tot”, a declarat Prodanca, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate