FOTO! Fetita care a scapat miraculos din masacrul din Giulesti a crescut mare si zambeste din nou! Alexandra a supravietuit unui triplu asasinat atunci cand un killer elvetian i-a omorat cu pusca, sub ochii ei, parintii si bunica!

Alexandra, fetita care a scapat miraculos oribilei crime din Giulesti, in urma careia i-au murit parintii si bunica, s-a facut o adolescenta frumoasa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereUna dintre cele mai violente crime de dupa Revolutie s-a petrecut in 2005, cand un cetatean elvetian, Jean Sgueglia, a venit in Bucuresti sa o ucida pe fosta sa iubita, Alina, care intre timp se impacase cu fostul ei sot, Valentin Pantazi. Alina, Valentin si fiica lor de aproape 5 ani, Alexandra, locuiau la casa, in cartierul Giulesti, locatia fiind descoperita de Sgueglia, care era inarmat cu un pistol, cu ajutorul unei harti. fara descriereOrbit de gelozie, Sgueglia a intrat in curtea casei, unde a fost intampinat de mama fostei sale iubite, pe care o doborat-o cu un foc. Apoi, Sgueglia a tras de sapte ori in Valentin Pantazi, pe care l-a gasit in usa. Pe Alina, fosta sa iubita, a gasit-o in bucatarie, tragand in ea de 8 ori! Uimitor, de furia lui Sgueglia au scapat fiica Alinei, Alexandra, si doi prieteni de familie, veniti in vizita. fara descriereSgueglia a plecat apoi cu o masina inchiriata spre Elvetia, dar a fost prins in Serbia, dupa aproape 24 de ore de la crima. El a fost condamnat la inchisoare pe viata si obligat sa-i plateasca Alexandrei, pana cand aceasta va implini 18 ani, o indemnizatie lunara de 400 de euro. Rudele Alexandrei, care au fost reprezentantii legali ai acesteia in proces, trebuie sa primeasca de la Sgueglia 3 milioane de euro, cu titlu de despagubiri civile. fara descriereLa 9 ani de la teribila crima, Alexandra, care va implini 14 ani in ianuarie, a ajuns o adolescenta frumoasa, care incearca sa duca o viata normala.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate