FOTO! Fosta nora a presedintelui Constantinescu se tine tare de maneta! Femeia face cursuri de pilotaj si a condus deja un avion!

Sana Constantinescu a fost sotia lui Dragos, fiul lui Emil Constantinescu, fostul presedinte al tarii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descrierefara descriereSana, fiica unui diplomat indonezian si a unei romance, a divortat de Dragos Constantinescu, caruia i-a daruit un fiu, in 2006. La vremea respectiva, presa a speculat ca Sana l-ar fi parasit pe fiul fostului presedinte pentru un om de afaceri belgian.

fara descriereDragos, fiul lui Emil Constantinescu, a divortat in 2006In prezent, Sana, care si-a pastrat numele de Constantinescu, este medic stomatolog, dar a decis sa simta mai multa adrenalina, asa ca a inceput sa faca niste cursuri de pilotaj. Dupa mai multe ore petrecute in postura de copilot, Sanei i s-a incredintat conducerea avionului de doua locuri, pe care l-a manevrat cu indemanare.

fara descriereEmil Constantinescu a fost presedintele Romaniei intre 1996 si 2000

FOTO | Uite cum arata astazi fosta nora a lui Emil Constantinescu! Din casnicia lor ratata, Sana Dewi Herdantono si Dragos, odrasla fostului presedinte, au un baiat de 14 ani!

Emil Constantinescu, implicat intr-un accident in Africa de Sud! Fostul presedinte se ducea la funeraliile lui Nelson Mandela!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate