FOTO! Gestul colosal facut de Andra si Catalin Maruta fata de Piedone! Asa arata prietenia adevarata! I-au ramas alaturi fostului primar care azi e anchetat si hulit de o tara intreaga!

Retras de cateva luni din viata publica, dupa tragicul eveniment petrecut in clubul Colectiv si renuntarea sa la fotoliul de edil al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone nu a fost abandonat de prietenii sai adevarati. Printre cei care au continuat sa il sprijine si in situatia actuala, cand e anchetat si hulit de o tara intreaga, se numara Andra si Catalin Maruta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAndra si Catalin Maruta nu isi lasa finii la greu„Lucru mare-i omenia mai de pret ca bogatia
In viata castigi sau pierzi
Omenia s-o pastrezi

Omul cu suflet curat
Rade chiar de-i suparat
Omul cu inima buna
Nu stii cat amar aduna”

fara descriereAndra si Maruta au fost nasi la nunta de argint a primarului Piedone cu sotia saAsa suna versurile cantecului „Lucru mare-i omenia” interpretat de Andra si de fratele ei, Sandel. Putini sunt cei care stiu, insa, ca aceasta este piesa de suflet a Andrei.

fara descriereAndra si Maruta sunt, totodata, nasii de cununie pentru fiul lui Cristian Popescu PiedoneZilele trecute, Andra si Catalin Maruta au facut un gest demn de toata lauda dovedind inca o data ca sunt oameni de toata isprava, fiindu-i aproape lui Cristin Popescu Piedone, fostul primar de sector. Aflat in cea mai neagra perioada a existentei sale, fostul edil este anchetat si judecat dupa producerea accidentului cumplit de la Colectiv. Ba mai mult, dupa ce a fost retinut, in noiembrie 2015, pe motiv ca si-ar fi indeplinit defectuos sarcinile de serviciu, Piedone a fost trimis acasa, pus sub control judiciar si obligat sa plateasca o cautiune istorica de 1,5 milioane de lei.

fara descriereHuiduit si hulit din toate partile, Piedone a decis sa se retraga din peisaj, astazi cei care ii calca pragul casei putand fi numarati pe degetele de la o mana. fara descriereNasica Andra l-a botezat pe nepotelul lui PiedoneEi bine, iata insa ca Andra si Catalin Maruta nu l-au uitat pe Piedone sau pe cei din familia lui si de curand au mers la el sa il viziteze. Asta inseamna ca pe langa faptul ca sunt legati printr-un grad de rudenie, acestia se sprijina reciproc la bine, dar mai ales in momentele de cumpana.

Dupa cum se stie, Andra si Maruta sunt nasii de cununie al lui Cristian Popescu Piedone si al sotiei lui, la nunta lor de argint, nasi de cununie pentru fiul lor, Vlad si nora Loredana, si nasii de botez al baietelului acestora.

„Astazi m-au vizitat nasii familiei noastre (nasii nepotelului David Cristian, nasii lui Vlad si Loredana, precum si nasii nostri la 25 ani de la casatorie). Prezenta lor m-a emotionat, pentru ca prietenii adevarati se vad in vremuri grele, nu doar cand e bine.

E mare lucru sa stii ca ai langa tine o familie unita la vremuri de furtuna, dar cu ea alaturi va veni si soarele... pentru ca totul se intampla dupa sufletul omului.

Multumesc, Andra si Catalin Maruta!”, a scris Piedone pe pagina sa de socializare, unde a postat o fotografie in care apare alaturi de nasii sai celebri.

fara descriereImpresionat de gestul lui Maruta si al Andrei, Piedone le-a multumit acestora printr-un mesaj public

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate