FOTO | Gestul incredibil al lui Iosif Constantin Dragan inainte sa moara! Miliardarul a botezat un vas cu numele sotiei sale, Veronica!

In martie 2008, cu cinci luni inainte sa moara, miliardarul Iosif Constantin Dragan a rebotezat un vapor cu prenumele sotiei sale, Veronica.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn anii 2000, Iosif Constantin Dragan a fost cotat cu o avere de un miliard de euro, facuta din afacerile sale in imobiliare, media, energie si distributie GPL. In proprietatea lui Dragan se afla si un vapor de marfa, numit “Sfantul Gheorge”, aflat sub pavilion grecesc. In martie 2008, la 91 de ani, cu doar cinci luni inainte de moartea sa, Dragan i-a facut un ultim cadou sotiei sale, Veronica Gusa de Dragan: a rebotezat vasul, numindu-l Veroniki! fara descriereCei doi s-au fotografiat la acel moment festiv, in poza observandu-se ca pe vapor ramasese si vechiul nume, “Sfantul Gheroghe”, scris in greceste, acoperit insa cu vopsea. Dupa moartea lui Dragan, se pare ca Veronica a vandut vasul Veroniki, pentru ca acesta poarta astazi numele de “Spinola Carneiro”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate