FOTO HOT! Fratele Simonei Halep se casatoreste azi cu o bomba sexy! Uite cat de beton arata Luminita in costum de baie si cat de bine stie sa pozeze!

Astazi, fratele Simonei Halep se va casatori religios cu Luminita, in cadrul unei ceremonii care se va desfasura la Constanta.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereDupa ce pe 10 septembrie au avut cununia civila, Nicu Halep si Luminita au programata astazi cununia religioasa, ce urmeaza sa se desfasoare la Constanta. Alaturi de miri va fi si Simona Halep, sora lui Nicu, ce s-a pregatit intens de petrecere, profitand si de o pauza in programul ei incarcat.fara descriere In varsta de 22 de ani, cumnata campioanei noastre la tenis studiaza la Universitatea Ovidius din oras si este considerata o adevarata aparitie atunci cand mai iese seara prin cluburi. Si asta pentru ca Lumi, fata unui cunoscut interpret din formatia Kavalla, este o tanara cat se poate de sexy, care stie cum sa faca fata cu brio aparatului de fotografiat, asa cum o dovedesc si ipostazele intrate in posesia WOWbiz.ro.fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate